2015-03-2912.31.50Volleybalvereniging Waalkanters is een gezellige vereniging en er kan volleybal gespeeld worden in competitieverband of puur recreatief.

We hebben een herenteam en een gemengd team. De training van beide teams is op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de Toevershof.

De teams spelen competitie binnen de RecVol. Een voordeel van deze competitie is dat de wedstrijden worden gespeeld op doordeweekse avonden. Gemiddeld worden er 13 competitiewedstrijden gespeeld in de periode van september tot en met mei.

Heb je belangstelling of wil je kijken of volleybal iets voor jou is dan kun je jezelf altijd tijdens de trainingsavond melden om een paar keer mee te doen of contact opennemen met Koen Dibbets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Alfred van der Wal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).